Sponsoren Reclaim the Seeds 2017

Dit jaar hebben we weer diverse sponsoren gevonden voor Reclaim the Seeds. Zonder hun financiŽle bijdragen zou het niet mogelijk zijn geweest zo'n groot evenement te organiseren. Daarom heel veel dank voor de onderstaande organisaties:

Stichting Basta, de ideŽle kringloopwinkel in Nijmegen.


Politiek Cafť De Klinker, de ontmoetingsruimte in de Grote Broek in Nijmegen waar je biologisch en veganistisch kunt eten, kunt vergaderen en rond kunt snuffelen in de anarchistische bibliotheek.


Gemeente Nijmegen. Zij steunen groene activiteiten in en rond de stad en maken zich klaar om in 2018 de Groene Hoofdstad van Europa te zijn.


Vereniging voor Biologisch- Dynamische Landbouw en Voeding, een organisatie die zich hard maakt voor zaadvaste gewassen en uiteraard ook voor een duurzame en gezonde voedselvoorziening in het algemeen.


Bio-Kultura, een tuinderij die zich met succes is gaan specialiseren in de productie van biologische potgrond en tuinaarde.


De HaŽlla Stichting steunt solidaire, barmhartige, soms conventionele, vaak kleinschalige projecten in binnen- en buitenland. Inspirerende projecten die veelal kwetsbare mensen helpen, mensenrechten beschermen, een duurzame samenleving realiseren en de wereldvrede bevorderen.


Velocity, deze Nijmeegse fietskoeriers hebben gratis flyers of vele adressen in Nijmegen bezorgd.


Partners

De bijdrage en hulp van onze partner Stichting Zaadgoed was cruciaal! Zij doen ook goed werk voor het beschermen van de agrarische biodiversiteit en het promoten van zaadvaste rassen en biologische verdeling.


Als medeorganisator draagt de Boerengroep ook financieel bij aan de organisatie. Deze Wageningse stichting besteedt aandacht aan diverse sociale en ecologische thema's in de landbouw en levert met uitdagende, creatieve en prikkelen
de activiteiten een bijdrage aan de praktische en academische vorming van studenten.


Donaties

We proberen het evenement laagdrempelig te houden en er wordt daarom geen entree geheven. We proberen alles zo goedkoop mogelijk te organiseren en we doen alles vrijwillig. Toch hebben we heel wat kosten. In de begroting is daarom ook rekening gehouden met flink wat donaties van deelnemers. We vragen jullie dan ook om, als je iets kunt missen, een donatie te doen in de daartoe bestemde potten bij de infokraam. Zo kunnen we dit jaar quitte spelen en volgend jaar weer een zadenmarkt houden!

Het is ook mogelijk achteraf een financiŽle bijdrage voor het evenement over te maken op de Triodos bankrekening (inclusief IBAN) NL47 TRIO 0254 7289 52, t.n.v. Stichting A SEED Europe, Amsterdam, onder vermelding van 'Reclaim the Seeds'.