Sponsoren Reclaim the Seeds 2017 in Rotterdam

We proberen alles zo goedkoop mogelijk te organiseren en we doen alles vrijwillig. Toch hebben we heel wat kosten. En omdat we het evenement zo laagdrempelig mogelijk willen houden vragen we geen verplichte entree. Zonder wat financiŽle ondersteuning is het daarom niet mogelijk zo'n groot evenement te organiseren.
Dit jaar zijn we nog op zoek naar sponsoren voor Reclaim the Seeds in Rotterdam! Een aantal fondsen is benaderd. Zodra we toezeggingen hebben zullen de namen van de gulle gevers op deze pagina worden vermeld.
Schroom niet contact met ons op te nemen indien u Reclaim the Seeds wilt sponsoren of als u een tip heeft voor een geschikt fonds. Alvast bedankt!


Donaties

In de begroting gaan we wel uit van flink wat donaties van deelnemers. We vragen jullie dan ook om, als je iets kunt missen, een donatie te doen in de daartoe bestemde potten bij de infokraam. Bedenk wat Reclaim the Seeds je waard is. Zo kunnen we dit jaar quitte spelen en volgend jaar weer een zadenmarkt houden!

Het is ook mogelijk achteraf een financiŽle bijdrage voor het evenement over te maken op de Triodos bankrekening (inclusief IBAN) NL47 TRIO 0254 7289 52, t.n.v. Stichting A SEED Europe, Amsterdam, onder vermelding van 'Reclaim the Seeds'.